Lancering van CHZ op On-chain Earn

Gepubliceerd op 20 jun 2024Geüpdatet op 25 jun 20242 min. leestijd

Vanaf 20 juni 2024 om 15.00 uur (CEST) kunnen gebruikers CHZ inleggen via On-chain Earn. Hierdoor kunnen gebruikers zonder problemen on-chain beloningen ontvangen.

Highlights van On-chain Earn:

• Geen inleglimieten

• Eenvoudige werking en soepele gebruikerservaring

• Echte geannualiseerde on-chain opbrengsten

Volg deze instructies om CHZ te staken via On-chain Earn:

In browser: Navigatiebalk > Grow > Earn > On-chain Earn, zoek CHZ en selecteer inleggen

In de OKX-app: Grow > Earn > On-chain Earn, zoek CHZ en selecteer inleggen

Disclaimer

1. Wat betreft On-chain Earn-producten: lees goed de regels en mechanismen van het project voordat je begint met staken. Het Proof-of-Stake-mechanisme kan per project verschillen. Dit omvat onder andere het minimale inwisselingsbedrag, de starttijd van de renteopbouw, het tijdstip waarop beloningen worden uitgekeerd, de inwisselingsperiode voor de hoofdsom en de verwachte jaarlijkse opbrengst.

2. OKX zal een bepaald percentage van de kosten van gebruikers innen. Voor gedetailleerde informatie over de kosten verwijzen we je naar de productpagina.

3. Met uitzondering van de projectlancering en het uitkeren van beloningen neemt OKX geen verantwoordelijkheid voor eventuele geschillen over overeenkomsten, hack-incidenten, fraude en andere risico's die kunnen leiden tot verlies van assets.

Bedankt voor je gebruik van OKX. Er worden de komende weken meer On-chain Earn-producten gelanceerd. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Het team van OKX

20 juni 2024