Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe kan ik mijn inlogwachtwoord wijzigen?

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 24 sep 20244 min. leestijd

Hulpprogramma voor zelfbediening

Voor snelle toegang klik je op de onderstaande knop:

Met de app

Ik herinner me mijn inlogwachtwoord

1. Open je OKX-app en ga naar Gebruikerscentrum

Open user center menu from OKX CR app

Pagina Gebruikerscentrum openen

2. Selecteer Profiel en instellingen en zoek Beveiliging en selecteer Inlogwachtwoord onder de sectie Authenticatiemethoden

3. Vul de onderstaande gegevens in en bevestig:

• Huidig inlogwachtwoord

• Nieuw inlogwachtwoord

• 8-32 tekens lang

• 1 kleine letter

• 1 hoofdletter

• 1 nummer

• 1 symbool

• Voltooi de beveiligingsauthenticatie (zoals telefoon-/e-mailverificatie/authenticator-appcode) die je hebt ingesteld en selecteer Bevestigen

4. Zodra de wijziging succesvol is doorgevoerd, wordt er een e-mail-/sms-melding verzonden

Opmerking: de opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd

Ik ben mijn inlogwachtwoord vergeten

1. Ga naar de inlogpagina en voer je telefoonnummer of e-mailadres in en selecteer Wachtwoord vergeten

Forgot Password Screen

Selecteer Wachtwoord vergeten na het invoeren van je telefoonnummer of e-mailadres

2. Voer je telefoonnummer of e-mailadres in en selecteer Bevestigen

3. Vul de onderstaande informatie in en selecteer Volgende:

• Nieuw inlogwachtwoord

• 8-32 tekens lang

• 1 kleine letter

• 1 hoofdletter

• 1 nummer

• 1 symbool

• Nieuw wachtwoord bevestigen

4. Je wordt gevraagd om de Beveiligingsauthenticatie te voltooien door je tweefactorauthenticatiecode in te vullen en Bevestigen te selecteren

5. Je nieuwe wachtwoord wordt bijgewerkt en leidt je naar de inlogpagina om je accountgegevens en nieuwe inlogwachtwoord opnieuw in te voeren

6. Zodra de wijziging succesvol is doorgevoerd, wordt er een e-mail-/sms-melding verzonden

Opmerking: de opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd

Op het web

Ik herinner me mijn inlogwachtwoord

1. Log in op je account op okx.com en ga naar het Beveiligingscentrum (Profielpictogram > Beveiliging)

2. Zoek in Authenticatiemethoden naar Inlogwachtwoord en selecteer Wachtwoord wijzigen

Find Login password in Authentication methods

Zoek het inlogwachtwoord op de pagina van het beveiligingscentrum

3. Vul je huidige wachtwoord in, evenals je nieuwe wachtwoord, 2FA-code (indien van toepassing) en bevestig deze om door te gaan

Change Login Password

Voer je wachtwoordgegevens in

4. Zodra de wijziging succesvol is doorgevoerd, wordt er een e-mail-/sms-melding verzonden

Opmerking: de opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd

Ik ben mijn inlogwachtwoord vergeten

1. Open de inlogpagina van okx.com, voer je telefoonnummer of e-mailadres in en selecteer Wachtwoord vergeten

Opening the OKX login page

Selecteer Wachtwoord vergeten om door te gaan

2. Voer je telefoonnummer of e-mailadres in en selecteer Volgende

3. Voer de verificatiecode in en selecteer Volgende

4. Werk je nieuwe wachtwoord bij en selecteer Bevestigen

• 8-32 tekens lang

• 1 kleine letter

• 1 hoofdletter

• 1 nummer

• 1 symbool

5. Nadat je het hebt gewijzigd, wordt je door Doorgaan naar inloggen doorgestuurd naar de inlogpagina waar jij je e-mailadres/telefoonnummer en een nieuw wachtwoord opnieuw kunt invoeren

6. Zodra de wijziging succesvol is doorgevoerd, wordt er een e-mail-/sms-melding verzonden

Opmerking: de opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd